Turan’dan sert tepki: Özür dileyecekler mi?

‘Karne hediyesi et’ yalanına itibar eden Akşener, Yavaş ve Davutoğlu’na sert ifadelerle yüklenen AK Partili Turan, “Peki bu utanmaz yalanan itibar eden siyasiler özür dileyecek mi? Bekliyoruz!” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, röportajın ham haliyle tescillenen ‘karne hediyesi et’ yalanına inanarak siyaset devşirenlere sert ifadelerle yüklendi.

Habertürk tarafından yayımlanan haberin ham görüntülerinin de yayımlanmasıyla olayın aydınlatıldığına ve haberin yalan olduğunun ortaya çıktığına değinen AK Partili Turan, Habertürk ham görüntüleri yayınlayarak özür diledi.” dedi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşıma İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu etiketleyen Turan, “Peki bu utanmaz yalanan itibar eden siyasiler özür dileyecek mi? Bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

OLAYIN ASLI ORTAYA ÇIKTI

Habertürk muhabiri Fatmanur Boylu, röportaj yaptığı ailenin küçük çocuğuna, “’Annem karne hediyesi bana et aldı' der misin?” ifadeleriyle telkinde bulunduğu yayımlanan ham videoda ortaya çıktı.

Yalan haber yaptığı gerekçesiyle kurumla irtibatı kesilen Boylu sosyal medya hesabından olayı yalanlamış ve ilişiki kesilen kurumu töhmet altında bırakmıştı.

Habertürk TV Haber Koordinatörü Zülfikar Ali Aydın ise sosyal medya hesabından yayımladığı röportajın ham hali ile ‘karne hediyesi et’ tartışmalarına noktayı koymuştu.

Turan’dan sert tepki: Özür dileyecekler mi? ile ilgili etiketler Bülent Turan Habertürk Karne Meral Akşener Mansur Yavaş Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.