Turabi'den 'Survivor All Star' paylaşımı

Üç kez katıldığı Survivor yarışmasından ikisini birincilikle tamamlayan Turabi Çamkıran sosyal medyadan olay açıklamalarda bulundu. Herkes Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star yarışmacılarını açıklamasını beklerken Turabi'nin paylaşımı magazin gündeminde bomba gibi düştü. Turabi, "Amerika'da yeni kariyer yapıyor, bir daha dönmez diyenler. Her şeyimi Survivor'e borçlu olduğumu unutuyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği "Survivor 2022 All Star kadrosu" ile ilgili geçtiğimiz günlerde “Kadrolar belli oldu, yakın zamanda muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Herkes Survivor All Star yarışmacılarının kimler olduğunu merak ederken eski yarışmacılardan Turabi Çamkıran'ın paylaşımıyla olay oldu. Çamkıran'ın paylaşımı sonrası sosyal medya kullanıcıları "Bir daha mı? Survivor'dan emekli mi olacaksın?" eleştirisinde bulundu.

Turabi paylaşımında şunları söyledi:

"Her şeyimi Survivor'a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberini yok. Fazla ortalıkta yokum çünkü daha fazlası için çok çalışıyorum. Bugün mu olur yarın mı olur bilmem ama bir gün Acun abiniz sevenlerim için iyi sevmeyenler ve yarışmacılar için kötü haberi verebilir. O gün geldiğinde en iyi Survivor kazansın."

Turabi'den 'Survivor All Star' paylaşımı

Turabi'den 'Survivor All Star' paylaşımı

 

Turabi'den 'Survivor All Star' paylaşımı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor turabi çamkıran survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.