Turabi'den olay yaratacak itiraf!

Survivor 2018'e damga vuran isimlerden Turabi Çamkıran ve eski milli futbolcu Ümit Karan arasında sembol oyunu sırasında ilginç bir diyalog yaşandı.

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2018'in 84'üncü bölümünde yarışmacılar sembol için kıyasıya mücadele etti. Ünlüler takımından Turabi Çamkıran, gönüllülerden Murat Ceylan'a karşı galip geldiği mücadele sonrası önemli bir itirafta bulundu.

"SANA NE KADAR GÜVENMESEM DE"

Ümit Karan'a "Sana ne kadar güvenmesem de biliyorum. Kolluyorsun beni, adamsın" diyen eski şampiyona Karan'dan "Ben de bekliyorum, belki bana armağan edersin sembolü diye. Onu bekliyorum yani" cevabı geldi.

Turabi'den olay yaratacak itiraf!

"BİR SAYI ALIRIZ HERHALDE"

Turabi Çamkıran'ın bu sözlere yanıtı, "Bana güzel yerden geldin. Sembolü kazanamam ama sayıyı armağan ederim. Bir sayı alırız herhalde" şeklinde oldu.

Turabi ile takım arkadaşı Adem Kılıçcı, geçtiğimiz gün sembol oyunu sırasında "Galibiyeti Nagihan'a (Karadere) armağan ediyorum" sözleri sonrası oldukça sert bir tartışma yaşamıştı.

Turabi'den olay yaratacak itiraf! ile ilgili etiketler Ümit Karan Survivor turabi çamkıran itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.