Turabi potada, işte elemedeki rakibi!

Survivor'un 93. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık için mücadele verdiler. Her iki takım da mutlak galibiyet için parkura çıktı. Mücadeleden zaferle çıkan ise gönüllüler oldu. Ünlülerden eleme için önerilen ilk isim Turabi oldu.

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının kalitesi ve hırsı her geçen gün artmaya devam ediyor. Survivor'ın en kritik ve en önemli oyunu dokunulmazlık oyununda bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı son ana kadar, elenmemek adına mücadelelerini verdiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI?
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler oyuna çok hızlı başladı ama Sema ve Turabi'nin sakatlığıyla gönüllüler atak yaptı ve oyunun ikinci bölümünde skoru eşitledi ardından öne geçti.

Skor 8-6'yken Mustafa Kemal'le Hilmi Cem yarıştı. Hilmi Cem rakibine büyük fark attı ve skoru 9-6'ya getirdi. Oyun sayısında gönüllülerden Hakan ünlülerden ise Adem parkura çıktı.

Adem ilk başta geride düştüğü parkurda son anda atak yaptı ve rakibini yakaladı. Adem atışlarda da büyük bir başarı gösterdi ve takımının oyuna tutunmasını sağladı ve skoru 9-7'ye getirdi.

Turabi'nin doktor raporuyla oynamamasıyla gönüllülerde Hilmi Cem'in karşısına Adem çıktı. Her iki yarışmacı da parkuru çok hızlı geçti ve atışlara başabaş geldiler. Hilmi Cem, Adem'den önce kütükleri devirdi ve dokunulmazlık gönüllülerin.

ADEM'DEN ARKADAŞLARINA TEPKİ
Hilmi Cem'in Adem'i yenmesi sonrası gönüllüler takımında büyük bir sevinç vardı. Final oyununu kaybeden ünlülerde ise Adem bench'e tepki gösterdi.

Arkadaşlarının hiç sesinin çıkmadığından yakınan Adem, Hilmi Cem'in ıskaladığı bir atış sonrası arkadaşlarının kendisini uyarmamasıyla oyunun bittiğini sandığını söyledi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adaylarını belirledi. Takım kararıyla en fazla ismi çıkan isim Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise Turabi'nin adını verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Mustafa Kemal ve Turabi oldu.

Turabi potada, işte elemedeki rakibi! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal survivor 2018 93. bölüm turabi adem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.