Yarışmadan çekildi

Survivor yarışması ile adını duyuran Turabi Çamkıran ikinci kez yarıştığı 'War of the Worlds' tan flaş bir kararla ayrıldı.

Üç kez mücadele ettiği 'Survivor'da iki kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran, geçen yıl birinci olduğu 'War of the Worlds' yarışmasına yeniden katıldı.

Başarısı ve hırsıyla adından söz ettiren Çamkıran, Amerika'da oldukça ünlenen yarışmada oyun sırasında bir yarışmacıyla kavga etti.

Bir yarışmacı kendisine tepki gösterince sinirlerine hakim olamayan Turabi, güvenlik görevlileri tarafından zor sakinleştirildi.


'O TAVUĞUN KEMİKLERİNİ KIRARIM'

Yarışmadan çekilme kararı alan başarılı sporcu, kavga sonrası Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Turabi Çamkıran, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım" ifadelerini kullandı.

Yarışmadan çekildi

Yarışmadan çekildi ile ilgili etiketler Survivor Amerika turabi çamkıran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.