Turabi ADB'de şoke oldu!

Survivor yarışması ile Türkiye'de büyük bir üne kavuşan Turabi, ABD'de ikinci kez katılacağı The Challenge yarışması ile Times Meydanı'ndaki afişlerlerde yer aldı.

Turabi Çamkıran,   Acun Ilıcalı 'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılarak  büyük üne kavuşmuş ve geniş hayran kitlesine sahip olmuştu. Ardından  ABD'de yayınlanan 'The Challenge War Of The Worlds' yarışmasına katılarak yarışmayı birincilikle bitiren Turabi Çamkıran, yarışmaya bu yıl da katılarak 2. kez şampiyon olmak istiyor. Yarışmanın tanıtımlarını ve afişlerini dünyaca ünlü meydanlarda gören Turabi, o anı takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'den sonra ABD'de de geniş bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle şu ifadeleri kullandı:

Bu Gerçek Olamaz! -Bir gün, birileri bana 'Mersin, Demirtaş mahallesinden çıkıp, Amerika’da MTV kanalında, en zor ve çok kazandıran yarışmasını kazanacaksın, ve Amerika’da ünlü olacaksın, sokaklarında insanlar seninle fotoğraf çekilecek; New York, Times Square meydanında haftalarca dev posterin olacak' deseydi, kesin inanırdım.

'KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM'

Şaka, şaka. Tabiki de inanmaz, dalga geçiyor diye kızardım. Başarılarımla sevinen herkese çok teşekkür ederim. Başarısız olmamı isteyen, zamanında köstek olmaya çalışan, yaptığım şeylerle dalga geçenler, “başaramazsın-yapamazsın” diyen herkese daha çok teşekkür ederim. Belki siz olmasaydınız bu kadar başaramazdım.

'KİMSEDEN MEDET UMMAYIN'

Umarım her genç kardeşim hayallerine ulaşır. Benden size ufak bir ip ucu; 'Çok çalışın, ailenize saygıda kusur etmeyin, kimseden medet ummayın, herkesi dinleyin ama kendi bildiğinizi yapın.'

Hayat başkalarının dediğini yapmak ve başkalarını mutlu etmeye çalışmak için çok kısa. İnsanları mutlu edemezsiniz. Şimdi gidip suyun üzerinde yürü, 'Yüzme bilmiyor ki, o yüzden suyun üstünde yürüyor' derler."

Öte yandan zorlu The Challenge yarışmasında birinci gelerek 700 bin dolar ödülü cebine koyan Turabi, hedef büyüterek 6 milyon TL için aynı yarışmaya katılma kararı almıştı.

Turabi ADB'de şoke oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor turabi turabi çamkıran times meydanı times square
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.