Tüp patlaması sonrası alevler metrelerce yükseldi: O anlar kamerada

Denizli'de fırın ve ev olarak kullanılan 2 katlı binada patlama meydana geldi. Binanın çatı katında meydana gelen patlama sonrası alevler metrelerce yükseldi.

Denizli’nin Kale ilçesinde fırın ve ev olarak kullanılan 2 katlı binanın çatı katındaki imalathanesinde meydana gelen yangında tüpler arka arkaya patladı, alevler metrelerce yükseldi.

Yangın, Kale ilçesine bağlı Uluçam Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Niyazi Ç.’ye ait fırın ve ev olarak kullanılan 2 katlı binanın çatı katındaki imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı. Dumanların yerini bıraktığı alevler büyümeye başladı ve ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, vatandaşların olay yerine yaklaştığı esnada tüpler art arda patladı ve alevler metrelerce yükseldi.

Yaklaşık 30 dakika süren mücadelenin ardından alevler kontrol altına alındı ve soğutma işlemi uygulandı. Binanın küle döndüğü yangında alevlerin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Tüp patlaması sonrası alevler metrelerce yükseldi: O anlar kamerada ile ilgili etiketler Denizli patlama tüp kamera alev
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.