Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti... Seda Sayan: ''Yumurtalarımı dondurttum''

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan 6 ay önce kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le nikah masasına oturmuştu. Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen Oğulcan Engin adında bir çocuğu bulunan Seda Sayan'ın yeniden anne olmak istediği ve bunun için tüp bebek tedavisine başladığı iddia edilmişti. Seda Sayan'dan tüp bebek iddiasına yanıt geldi.

Geçtiğimiz Nisan ayında Çağlar Ökten ile 7'nci evliliğini yapan Seda Sayan'ın yeniden çocuk sahibi olmak istediği ve bunun için de tedavi gördüğü iddia edilmişti. 59 yaşındaki şarkıcı, 'tüp bebek' iddialarıyla ilgili tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına açıklamada bulundu.


''ÇOCUK İŞİMİZ BİTMİŞTİR''

Yeniden anne olmak istediği konuşulan Seda Sayan, '2. Sayfa' programına attığı mesajda yumurtalarını dondurttuğunu söyledi. Sayan konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var. Çocuk işimiz bitmiştir, çok şükür.''

 seda sayan


Çiçeği burnunda gelin Seda Sayan'ın çocuk istediği iddiası magazin kulislerinde uzun zamandır konuşuluyordu. Sayan geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının 'çocuk' sorusuna şu yanıtı vermişti: ''Benim bir çocuğum var. Çağlar'ın da bir oğlu var. 12 yaşında Allah bağışlasın. O yüzden çocuk işi bizim için gerekli değil. Var çocuklarımız zaten, Allah onlara ömür versin''

Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti... Seda Sayan: ''Yumurtalarımı dondurttum'' - Resim : 2


Oğlu Oğulcan Engin ile aralarında küslük olduğu iddiası karşısında ise Seda Sayan ''Yok canım hiçbir zaman olmadı ki. Olabilir mi öyle bir şey.'' diyerek çıkan dedikodulara son noktayı koymuştu.


SEDA SAYAN'IN EVLİLİKLERİ

Seda Sayan daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evlilik yapmıştı. Seda Sayan'ın Sinan Engin'den dünyaya gelen 30 Ağustos 1990 doğumlu Oğulcan Engin ise tek çocuğu.

Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti... Seda Sayan: ''Yumurtalarımı dondurttum'' ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.