Tunus'taki toplantıda neşeli anlar: Sigara dumanı bayağı bindirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile görüşmeler sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, burada sigara içen Tunuslu gazetecileri tatlı bir dille uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programında olmadığı halde sürpriz bir şekilde Tunus'a gitti.

Erdoğan, burada Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Tunus Cumhurbaşkanıyla ortak basın toplantısı sırasında Tunus heyetinin,salona sigara içip gelmesi ve salonu sigara kokutması Erdoğan'ın, dikkatini çekti.

Tunus'taki toplantıda neşeli anlar: Sigara dumanı bayağı bindirdi!

"SEVDİĞİM İÇİN İSTİYORUM"

Basın toplantısında konuşmaya başlayan Erdoğan, "Sigara dumanı şu an bayağı bindirdi. Demek ki burada bayağı sigara içenler var. Onlara da tavsiye ediyorum bu sigara içimini bıraksınlar. Kendilerini sevdiğim için bundan kurtulmalarını özellikle istiyorum." ifadelerini kullandı.

Tunus'taki toplantıda neşeli anlar: Sigara dumanı bayağı bindirdi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı sigara Tunus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.