Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ne? Memleketleri neresi?

Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ne? Tunceli'den yürekleri yakan bir şehit haberi geldi. PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. Yaralanan 4 askerden 2'si kaldırıldığı hastanede şehit oldu. İnternette ise Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ve yaralıların durumu araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için Tunceli şehitlerinin memleketlerini ve merak edilen konuları araştırdık. Peki Tunceli'de şehit olan 2 askerin isimleri ne? İşte yanıtı

Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ne? Dün Tunceli kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden 2'si kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bu acı haberin ardından internette Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri araştırılmaya başlandı. Öte yandan yaralıların durumu hakkında da incelemeler sürüyor. Peki Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ne? Tunceli'de şehit olan 2 askerin memleketi neresi? İşte detaylar...

TUNCELİ'DE ŞEHİT OLAN ASKERLERİN İSİMLERİ NE?

Tunceli'de, dün PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden, 2'si, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Merkeze bağlı Karşılar köyü kırsalında operasyon düzenleyen güvenlik güçlerine dün akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. Açılan ilk ateşte, 4 asker yaralandı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma bölgesine takviye birlikler sevk edildi.

Yaralı 4 asker, helikopterle bölgeden alınarak Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan askerlerden 2'si, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer 2 askerin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

Güvenlik güçlerinin teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede yürüttüğü hava destekli operasyonların sürdüğü bildirildi.

SİMAV'A ŞEHİT ACISI DÜŞTÜ

Şehit askerlerden Uzman Jandarma Çavuş Emre Üçkan'ın (23) acı haberi, bu sabah sağlık ekipleri ve yetkililer tarafından Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy köyünde yaşayan ailesine verildi.

Şehit haberini alan çiftçi baba Mustafa Üçkan (50), anne İftadiye Üçkan (47) ve ağabey Oğuz Üçkan (28), gözyaşı döktü. Şehit ailesinin tek katlı evine, Türk bayrağı asıldı.

İki kardeşin küçüğü olan şehit Emre Üçkan'ın, 5 yıldır Tunceli'de görev yaptığı ve görev süresinin dolmasına 6 ay kaldığı belirtildi.

2,5 ay önce izne geldiği öğrenilen Emre Üçkan'ın ağabeyi Oğuz Üçkan, kardeşinin kendilerini dün telefonla aradığını anlatarak, "Operasyona çıkıyorum. Belki bir daha görüşemeyebiliriz. Hakkınızı helal edin' dedi" diye konuştu.

Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ne? Memleketleri neresi? ile ilgili etiketler Tunceli Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.