Tunceli'de PKK'lı teröristlere ait 5 odalı sığınak imha edildi!

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Pülümür ilçesi kırsalında gerçekleştirilen PKK operasyonunda, 5 odadan oluşan bir sığınak imha edildi. Sığınakta teröristlere ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Tunceli’de Eren-7 Munzur-Mercan operasyonu kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Pülümür kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 5 odadan oluşan bir sığınak imha edildi.

İŞTE TERÖRİSTLERE AİT EŞYALAR...

İmha edilen sığınak içerisinde 850 adet M-16 mühimmatı, 350 adet Bixi mühimmatı, 2 adet kalaşnikof şarjörü, 1 adet el telsizi, 15 adet büyük tüp, 13 adet küçük tüp, 1 adet jeneratör, 50 kilogar mazot, 10 litre gaz yağı, 9 adet pil bloğu, 100 metre elektrik kablosu, 5 adet el feneri, 1 adet uzaktan kumanda, 1 adet şişme bot, 2000 metre kumaş, 1 adet dikiş makinesi, 300 metre çadır malzemesi ve çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Tunceli'de PKK'lı teröristlere ait 5 odalı sığınak imha edildi! - Resim : 2

Tunceli'de PKK'lı teröristlere ait 5 odalı sığınak imha edildi! - Resim : 3

Tunceli'de PKK'lı teröristlere ait 5 odalı sığınak imha edildi! ile ilgili etiketler PKK Tunceli terör örgütü sığınak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.