Tunceli'de hüzün dolu anlar! Kardeşinin şehit düştüğü yerde göz yaşlarına boğularak namaz kıldı

Tunceli'de 1995 yılında terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Mehmet Çatal'ın ağabeyi İsmail Çatal kardeşinin şehit edilişinin 27. yıl dönümünde Tunceli'ye geldi. Şehidinin can verdiği yerde göz yaşları içinde namaz kıldı.

2 Temmuz 1995 tarihinde Tunceli merkeze bağlı Cer Tepesi bölgesinde, özel harekat polisi Mehmet Çatal, terör örgütü PKK tarafından atılan pusuda şehit düştü. Ağabeyi İsmail Çatal, kardeşinin şehadetinin 27. yıldönümünde Tunceli’ye geldi. Vali Mehmet Ali Özkan ile bir araya gelen Çatal ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gitti. Burada şehit Çatal için Mevlid-i Şerif okundu.
Daha sonra İsmail Çatal, kardeşinin şehit olduğu noktaya gitti. Çatal gider gitmez kardeşinin şehit düştüğü noktada gözyaşları arasında namaz kıldı. O sırada ise duygu dolu anlar yaşandı.

Tunceli'de hüzün dolu anlar! Kardeşinin şehit düştüğü yerde göz yaşlarına boğularak namaz kıldı

Tunceli'de hüzün dolu anlar! Kardeşinin şehit düştüğü yerde göz yaşlarına boğularak namaz kıldı - Resim : 2

Tunceli'de hüzün dolu anlar! Kardeşinin şehit düştüğü yerde göz yaşlarına boğularak namaz kıldı ile ilgili etiketler Tunceli Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.