Gülistan Doku ve Yılmaz Güneş'in arandığı bölgede cansız beden bulundu

Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana kayıp olan Gülistan Doku'yu arama çalışmalarının yürütüldüğü Munzur Nehri'nde bir cansız beden bulundu. Aynı bölgede, daha önce Doku'yu arama çalışmaları sırasında 17 Mart tarihinde kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş de aranıyordu.

Tunceli'deki Uzunçayır Baraj Gölü'nde ceset bulundu.

GÜLİSTAN DOKU VE UZMAN ÇAVUŞ GÜNEŞ'İ AMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kentte bir süre önce kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ve eğitim sırasında devrilen bottan Munzur Çayı'na düşerek kaybolan uzman çavuş Yılmaz Güneş'in bulunması için ekiplerce başlatılan çalışmalar sürüyor.

CESET BULUNDU

Çalışmalar sırasında askeri bir helikopter ile Munzur Çayı'nın da su sağladığı Uzunçayır Baraj Gölü üzerinde bir cesede rastlandı.

Ekiplerin cesedin kimlik tespitine yönelik çalışmaları sürüyor.

(DHA)

Gülistan Doku ve Yılmaz Güneş'in arandığı bölgede cansız beden bulundu

Gülistan Doku ve Yılmaz Güneş'in arandığı bölgede cansız beden bulundu ile ilgili etiketler Tunceli Ceset kayıp munzur Gülistan Doku Yılmaz Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.