Bir dönemin fenomen kötü adamı dizi kadrosunda!

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) kadrosuna sürpriz bir ismi daha dahil etti. Bir dönemin efsane dizisi Yılan Hikayesi'nin kötü adamı Kürşat rolüyle tanınan Tunca Aydoğan önümüzdeki bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak.

ATV'de geçen hafta 4. yeni sezonuyla ekrana dönen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfler sürüyor. Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın ardından usta oyuncu Tunca Aydoğan da EDHO kadrosuna katıldı. Bir döneme damga vuran dizi olan Yılan Hikayesi'nin fenomen karakteri Kürşat rolüyle hafızalara kazınan Tunca Aydoğan yıllar sonra EDHO'yla ekrana dönüyor.

Usta oyuncu son olarak 3 yıl önce yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde rol almıştı. 51 yaşındaki oyuncunun EDHO'daki yeni rolü ise 109. bölümde belli olacak.

Bir dönemin fenomen kötü adamı dizi kadrosunda!

TUNCA AYDOĞAN KİMDİR?

1967 doğumlu oyuncu Tunca Aydoğan çocukluk yıllarında müziğe ilgi duymuş ve piyano eğitimi almıştır. İkizler burcudur.

Müzik dışında oyunculuk ile kariyer planlaması yapmış ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Üniversite döneminde Zeliha Berksoy, Oğuz Aral, Müşfik Kenter ve Cihan Ünal gibi usta isimlerinden oyunculuk eğitimi almıştır.

Üniversite mezuniyetinin ardından İstanbul Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrolarında çalışmaya başlamış, bir televizyon filminde reji asistanlığı ve oyuncu olarak sinema dünyasına adım atmıştır. Ekran severler tarafından özellikle Yılan Hikayesi isimli dizide canlandırdığı karakter ile tanınan Tunca Aydoğan aslen Ankara doğumludur.

Yılan Hikayesi dışında Çaylak, Ayva Sarı Nar Kırmızı, Tutkunum Sana, Kara İnci, Her Halimle Sev Beni, Nakş-ı Dil Sultan, İffet ve Aşk Yeniden isimli projelerde rol almıştır.

Bir dönemin fenomen kötü adamı dizi kadrosunda! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tunca aydoğan yılan hikayesi kürşat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.