Tunç Soyer'in veresiye defteri şovu ulusal basında

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yardıma muhtaç kişilerin veresiye borçlarının ödenmesi için kampanya başlattı. Bu kampanyanın siyasi şova çevrilmesi ve Soyer'e gelen tepkiler, SuperHaber'in ardından ulusal basında da yer aldı. Yeni Asır gazetesi, durumu 'Para hayırseverden şov Soyer'den' başlığı ile okuyucularına sundu.

İzmir'de bakkallardaki veresiye defterlerinin kapatılması için hayırseverlere çağrı yapan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu durumu şova çevirdi.

Soyer’in, belediye personeline bakkal borçlarını ödettirmesinin ardından dükkanların vitrinine, “Bu bakkaldaki bütün veresiyeler İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer tarafından ödenmiştir” yazısı asıldı.

SOYER'İN ŞOVU ULUSAL BASINDA BÖYLE YER ALDI

Bu durum tepkilere neden olurken, SuperHaber'in gündeme getirdiği olay ulusal basında da yer aldı. Yeni Asır gazetesi, durumu 'Para hayırseverden şov Soyer'den' başlığı ile okuyucularına sundu.

Yeni Asır'ın haberinde, SuperHaber'in haberine ek olarak bir de videodan söz edildi. Haberde olay şu ifadelerle anlatıldı:

"Tunç Soyer'in şovu, bir mahalle muhtarı tarafından çekilen video ile tescillendi. Videoda Soyer'in göreve geldikten sonra atadığı belediye şirketi İZBETON'un Genel Müdürü Heval Savaş Kaya'nın girdiği bakkalla diyaloğu yer alıyor.

Yanında bir kadın ile birlikte gelip bakkaldaki veresiye defterini aldığı anlaşılan Kaya, bakkala ayrıca para vererek bununla da gelenlere ekmek dağıtmasını istiyor.

Bakkala kendisini İZBETON Genel Müdürü olarak değil "hayırsever" olarak tanıtan Kaya, "Bizi Tunç Soyer yönlendirdi. Biz hayırseveriz, kampanyayı duymuşsundur zaten. Tunç Soyer'e teşekkür edersen ve 'Tunç Soyer'in yönlendirdiği bir hayırsever bakkalımıza borcu olanların hepsinin borcunu kapatmıştır. Allah razı olsun' dersen" ifadesini kullanıyor. Bu sırada Kaya'nın yanındaki kadın da bakkala Tunç Soyer'e teşekkür etmesini söylüyor."

Tunç Soyer'in veresiye defteri şovu ulusal basında ile ilgili etiketler CHP İzmir Tunç Soyer bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.