Tunç Soyer'in eşinin mutluluğu paylaşımına yansıdı

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alçak bir karikatürle hedef alan Fransız dergisi Charlie Hebdo daha önce de Hz. Muhammed'e yönelik birçok aşağılık karikatür yayınlamıştı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in o iğrenç karikatürlerden birine büyük bir mutluluk içinde destek verdiği ortaya çıktı. Soyer, tepkiler üzerine yaklaşık 3 yıl önce paylaştığı tweeti silmek zorunda kaldı.

Fransa'nın sözde mizah dergisi Charlie Hebdo her fırsatta İslam'a, peygamberine ve Müslüman önderlere karikatürlerle saldırmaya devam ediyor.

Son örnek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef alındığı, onun üzerinden de Hz. Muhammed'e hakaret edilen karikatür olmuştu.

Müslümanların tepkisini çeken alçak, aşağılık ve iğrenç karikatürlerden biriyle ilgili sosyal medyada bir paylaşım büyük tepki çekti.

Paylaşımın sahibi CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer.

Neptün Soyer'in paylaşımında İslam düşmanı derginin Hz. Muhammed SAV ile ilgili aşağılık bir karikatüre büyük keyif içinde destek verdiği görüldü.

Tunç Soyer'in eşinin mutluluğu paylaşımına yansıdı

Söz konusu paylaşıma sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

Tunç Soyer'in eşinin mutluluğu paylaşımına yansıdı - Resim : 2

Neptün Soyer'e siyasetçilerden de çok sayıda tepki geldi. Onlardan biri de AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık'tı. 

Çalık, Soyer'e;

"Charlie Hebdo paçavrasının Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'e hakaret karikatürünü büyük bir keyifle paylaşan bu kişi, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşiymiş.

SÖZ BİTTİ......

Yazık #İzmir'imize..
Yazık ki ne yazık......."

sözleri ile tepki gösterdi. 

Tunç Soyer'in eşinin mutluluğu paylaşımına yansıdı - Resim : 3

CUMHURİYET'İN İKİ YAZARI HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Charlie Hebdo dergisinin Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürünü köşelerinde yayımlayan Cumhuriyet gazetesi yazarları Ceyda Karan ve Hikmet Çetinkaya İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmış ve "basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan 2'şer yıl hapis cezasına çarptırmışlardı.

Tunç Soyer'in eşinin mutluluğu paylaşımına yansıdı ile ilgili etiketler Tunç Soyer Hz. Muhammed CHP AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Neptün Soyer charlie hebdo Öznur Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.