Tunç Soyer'e bir tepki de AK Parti'den: Osmanlı Devleti'ni hedef alması şuursuzluktur!

Tunç Soyer'in Osmanlı'ya nefret kustuğu sözlere Bahçeli'nin ardından bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Çelik, "Ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti'ni hedef alması şuursuzluktur" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından "Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti’ni hedef alması şuursuzluktur" mesajını paylaştı.

İşte AK Parti Sözcüsü Çelik'in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar...

Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde, ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti’ni hedef alması şuursuzluktur.

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir'de 9 Eylül etkinlikleri kapsamında yaptığı konuşmanın bir bölümünde "Yüzyıl önceydi. Bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler. Sadece ve sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar. İnsanlık onurumuzu, bağımsızlık tutkumuzu ve yaşam hakkımızı ayaklar altına aldılar, teslim oldular" demişti.

"MİLLETİN EGEMENLİK HAKLARI İLE SORUNU VARDIR"

Daha önce de ifade etmiştik: kim Osmanlı Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti’ni kavga ettirmeye çalışıyorsa, milletin egemenlik hakları ile sorunu vardır.

Bütün siyasi misyonu Cumhuriyetimiz ile Osmanlı Devleti’mizi kavga ettirme üzerine kurulmuş olanlar var.

Cumhuriyetimize sahip çıkmak için tarihimizin büyük köklerinden Osmanlı Devleti ile kavga etmek milletimizin kimliğine saldırıdır. Cumhuriyet de bizim, Osmanlı Devleti de…

 

 

 

Tunç Soyer'e bir tepki de AK Parti'den: Osmanlı Devleti'ni hedef alması şuursuzluktur! ile ilgili etiketler Tunç Soyer Ömer Çelik AK Parti Osmanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.