Tuna-1 ve Kıyıköy nerede? Doğalgaz bulundu mu?

Tuna-1 ve Kıyıköy nerede? Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın müjdesine değinerek Tuna-1 ve Trakya kıyalarındaki Kıyıköy'de önemli doğalgaz kaynaklarının bulunduğunu iddia etti. Tuna-1 ve Kıyıköy doğalgaz bulundu mu? İşte detaylar...

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan’ın müjdesine değinerek bir süredir yapılan sondaj çalışmaları sonrasında Tuna Nehri çıkışındaki Tuna-1 ve Trakya kıyalarındaki Kıyıköy'de önemli doğalgaz kaynaklarının bulunduğunu iddia etti.

KIYIKÖY LOKASYONU NEREDE?

Kırklareli’nin Vize ilçesinde yer alan küçük bir Karadeniz köyü Kıyıköy, küçük tatlı balıkçı tekneleriyle minik bir sahil kasabası olarak da bilinir Kıyıköy de tıpkı Ağva gibi iki dere arasında yer alan köylerden birisidir.

TUNA-1 LOKASYONU NEREDE?

Tuna-1 lokasyonu Karadeniz Ereğli açıklarında olacak. Karadeniz'de ekipler 1 yıldır sismik sondaj çalışmaları yürütüyordu. Oradaki veriler değerlendirildi. Denizin derinliği yaklaşık 2 bin metre, sondaj derinliğimiz de 3 bin 500-4 bin metre olacak.

Tuna-1 ve Kıyıköy nerede? Doğalgaz bulundu mu? ile ilgili etiketler Tuna-1 Kıyıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.