Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından gündeme oturan Bodrum’daki Paramount Otel'de kalan ünlü isimlerin arasında müstafi tümamiral Cihat Yaycı’nın da olduğu ortaya çıktı. Otelin sahipleri Cihan Ekşioğlu ve Sezgin Baran Korkmaz’la yakın ilişkileri olduğu bilinen Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın 2020 yılında sosyal medya hesabında, “aile dostum” notuyla paylaştığı Yaycı’yla Paramount Otel'de çektirdiği fotoğraf dikkat çekti.

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın bazı gazeteciler ve üst düzey bürokratların kaldığı kara para aklandığı iddialarıyla gündeme gelen Paramount Otel'de birden fazla kez kaldığı ortaya çıktı. Sarıkaya’nın hem Cihan Ekşioğlu’yla hem de ‘abi’ diyerek hitap ettiği Sezgin Baran Korkmaz’la yakın ilişkileri fotoğraflarla gözler önüne serildi.

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı

Sarıkaya, 2019 yılında Paramount Otel’de kaldığı odadan fotoğraf paylaşmış. Sarıkaya'nın bir yıl sonra da bu kez ‘aile dostum’ dediği müstafi tümamiral Cihat Yaycı ve sanatçı Orhan Gencebay’la Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu yine aynı otelde çekilen fotoğrafı görülüyor.

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı - Resim : 2

Sarıkaya, Cihat Yaycı’nın 7 Mayıs 2020'de, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınarak Genelkurmay Başkanlığı'nın emrine verilmesinin ardından istifasını bir gün önceden “Yarın TSK’da çok önemli bir komutan istifa ediyor” diyerek duyuracak kadar Yaycı’yla yakın ilişkiler içinde.

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı - Resim : 3

EKŞİOĞLU’NUN MAKAM ODASINDA POZ VERDİ

Sarıkaya’nın Cihan Ekşioğlu’yla yakınlığı da gözlerden kaçmıyor. Sarıkaya, iddiaların odağındaki Paramount Otel’in sahiplerinden Cihan Ekşioğlu'yla, ofisinde Ekşioğlu’nun makam koltuğunda poz verecek kadar samimi.

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı - Resim : 4

Öte yandan diğer bir fotoğrafta Paramount Otel’in konuklarından müstafi Tümamiral Cihat Yaycı’nın Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kaldığı gibi Ekşioğlu’nu da makam odasında ziyaret ettiği görülüyor. Fotoğrafta Ekşioğlu’nun makam odasında poz veren diğer isim ise Ekşioğlu’nun hemşehrisi Cemal Enginyurt. Enginyurt 2020 yılında milletvekili olduğu MHP’den ihraç edilmişti.

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı - Resim : 5

 

Tümamiral Cihat Yaycı da SBK’nın Bodrum'daki ünlü otelinin müdavimi çıktı ile ilgili etiketler Cihat Yaycı cihan ekşioğlu sezgin baran korkmaz tahir sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.