Tüm WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiriyor! WhatsApp bu özelliğini herkese açtı!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın özgün Mac uygulaması beta sürümünün herkese açıldığı öğrenildi. Bir süredir Mac uygulaması üzerinde çalışan WhatsApp yeni özelliğini duyurdu!

Meta bünyesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, geçtiğimiz yazdan bu yana Mac uygulaması üzerinde çalışıyordu. Konuya ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise WhatsApp kullanıcılarının dikkatini çekti.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre uygulamanın beta sürümünü deneyimlemek isteyen kullanıcıların bu uygulamayı denemelerine izin verilecek. Mac beta sürümünü kullanıma açan WhatsApp’ın bu özelliği ise kullanıcılara birçok avantaj sağlıyor.

WHATSAPP MAC BETA SÜRÜMÜNÜ DUYURDU!

Tüm WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiriyor! WhatsApp bu özelliğini herkese açtı!

WhatsApp’ın bir süredir üzerinde çalıştığı özgün Mac beta sürümünü kullanıma açtığı öğrenildi. WaBetaInfo’dan yapılan açıklamaya göre WhatsApp’ın yerel bir sürümünü bekleyen Mac kullanıcıları artık sorunsuz bir şekilde uygulamayı kullanabilecekler. Yeni uygulama kapsamında Mac donanımı için optimize edilmesi dikkat çekiyor.

Mac Catalyst ile oluşturulan ve bu sayede mevcut web sürümünden daha hızlı ve verimli şekilde kullanılabilecek uygulama sahip olduğu özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yeni sürüm ile beraber kişileri ve etkileşimleri de kolayca görmek mümkün hale geldi. Sohbetler, aramalar, arşivli mesajlar ve yıldızlı mesajlar gibi çeşitli seçenekler arasında da hızlı bir geçiş yapmak mümkündür.

ÜÇ PANELLİ YENİ ARAYÜZ TERCİH EDİLDİ!

Üç panelli yeni bir arayüze sahip WhatsApp, beta sürümü ile İOS uygulamalarını macOS’a taşımasına ya da her iki platformda da çalışabilen sürüm oluşturmasına da izin veriyor. Mac, Catalyst üzerinde geliştirilen uygulama uzun süredir beklenen İOS’a geleceği yönünde beklentiler ise artmış durumda.

Oldukça özgün macOS uygulaması uzun bir süredir TestFlight’ta bulunuyor. Ancak söz konusu test kullanıcılar için sınırlı bir alan sunuyor. WhatsApp’ın tam beta sürümü ise kullanıma sunuldu. WhatsApp web sitesi üzerinden uygulama indirilerek kullanılabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra WhatsApp tarafından bunların dışında yeni özellikler de ortaya çıktı. Bu özellikler arasında en dikkat çekeni ise kullanıcıların artık orijinal kalitesinde yüksek çözünürlüklü fotoğraf gönderebilmelerinin sağlanması olacak.

Tüm WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiriyor! WhatsApp bu özelliğini herkese açtı! ile ilgili etiketler WhatsApp WhatsApp Mac
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.