Tüm uyarılara rağmen... İstanbul'dan akın, akın gidiyorlar...

Koronavirüs salgınına ilişkin tedbirler her geçen gün sıkılaştırılırken bazı vatandaşların tüm uyarılara rağmen şehirlerarası yolculuğa çıkma inadı devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 31 kente giriş çıkışkar saat 00:00 itibari ile yasaklandı. Anca saat 23:00 sıralarında İzmit Gültepe mevkiinde çekilen bir fotoğraf ise vatandaşların alınan tüm tedbirlere rağmen seyahat fikrinden vazgeçmediğini ortaya koydu.

Yasak uygulamasına takılmak istemeyen bir çok sürücü araçlarıyla yollara döküldü. İstanbul, Ankara istikametinde büyük yoğunluk oluştu.

Oysa uzmanlar günlerdir hastalığın yayılmaması için vatandaşların evlerinde kendilerini izole etmelerinin önemine değiniyordu. Ancak bu uyarıları dinlemeyen yüzlerce araç sahibi kendileri ile birlikte virüsü de taşıyor olabilecekleri gerçeğini düşünmeden seyahat etmeye devam ediyor.

Tüm uyarılara rağmen... İstanbul'dan akın, akın gidiyorlar... ile ilgili etiketler Trafik İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.