Tüm Türkiye o kadını konuşuyor! Burcu Başoğlu Kabadayı kimdir?

Sunucu- manken Murat Başoğlu'nun eşini aldattığı kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu kesinleşti... Tüm Türkiye bunu konuşuyor, peki Burcu Başoğlu Kabadayı kimdir? İşte yanıtı...

49 yaşındaki Murat Başoğlu bodrumda teknede bir kadınla sevişirken görüntülenmişti.

Bu kadının Murat Başoğlu’na ait spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı (35) olduğu söylendi.

Bu olay magazinin gündemine oturdu. Burcu Başoğlu Kabadayı Instagram hesabını kapattı, Murat Başoğlu ise hakaret yağmuruna tutulunca profilini gizledi.

Sonrasında konuşan Murat Başoğlu, yanındakinin yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olmadığını, kadının adının Olga olduğunu söyledi.

qwrwrqwrqwrqwrwqrwq

'HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR'

Murat Başoğlu Habertürk'e verdiği röportajda hata yaptığını söyleyerek, "Ben bir şey yaptım, hatasını çekiyorum. Bedelini de ödeyeceğim. Ne kadar özür dilesem de affı yok. Anlık bir şeydi, olabilir. Her erkeğin başına gelebilir. Hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur. Ancak yorumlar çok can acıtıcı. Midemin ağrısından duramıyorum, kesin kanser oldum. Öyle üzülüyorum ki" dedi.

Yakalandığı kişinin yabancı bir kadın olduğunu ve sevgili olmadıklarını dile getiren Murat Başoğlu, "Yakalandığım kişinin yeğenim veya spor hocam olduğu söyleniyor ama yabancı bir kadındı. Maalesef iğrençlik had safhada. Yarım saat önce tanımıyordum, keşke tanışmasaydım! Yarım saat sonra da bıraktım. Kötü bir kaçamak oldu. Benim sevgilim varmış, nereden sevgilim oluyor benim? Benim ne zaman sevgililik durumumu gördünüz? Arkadaşla bir beach partide tanışmıştım. Benim 14 yaşında bir oğlum, karım ve saygınlığım var"

"Kız 2 günlüğüne Bodrum’a geldi, dün de gitti. Adı Olga’ydı, soyadını hiç bilmiyorum. 'Senin teknen varmış, gel çıkalım' dedi, gittik o kadar. Ama inanın yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Pişmanım. Babam öldüğünde bile bu kadar üzülmedim. Eşim dostum arayıp beni teselli ediyor. Karıma yaptığıma mı üzüleyim yoksa insanların gözünde düştüğüm duruma mı üzüleyim bilemiyorum. Yarım saatlik bir saçmalık, sevgilim olsa arkasında dururum. Plansız, programsız, saçma bir şeydi."

"Yaptık bir eşeklik, cezasını çekeceğim. Yazılı olarak açıklama da yapacağım. Hande şu an sadece olayın dinmesini bekliyor. Herhalde beni boşayacaktır"

"Ben delikanlı adamım, yaptığımın arkasında dururum. Saçma sapan bir şey yaptım. Keşke yapmasaydım ya da yaptıysam yakalanmasaydım. Bin pişman oldum. Magazincilerin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum! Sabah televizyonda yorum yapan biri
“Onun gittiği spor salonuna gitmeyin, hepinizi...” dedi.

Böyle bir şey olabilir mi? Benim hayatımla, ticari kariyerimle nasıl oynayabilir ekrana oturmuş biri? Bana herkes “Konuşma, konuştukça haber çıkacak” diyor. Ama sustum sustum, buraya geldi. Spekülasyonların arkası kesilmiyor."

35 yaşındaki Burcu Başoğlu Kabadayı spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapıyor.

Burcu Başoğlu Kabadayı, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Teknedeki görüntüler sonrası Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, ayrılık kararı aldı. Sözcü'ye konuşan Selçuk Kabadayı, “Boşanıyoruz ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” dedi.

erwerwtwetewwe

BURCU BAŞOĞLU KABADAYI KİMDİR?

Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu.

Son 9 senesi Dell ve Lenovo gibi uluslararsı teknoloji devlerinde yöneticilik olmak üzere 15 yıl bilişim sektöründe çalıştı.

2011 yılında iş stesinden uzaklaşmak için yaptığı arayışları sırasında yogayla tanıştı.

Koh Samui Tayland’da Vikasa Yogada katıldığı yoga kampı ve inziva sonrasında yogada derinleşmesini sağlayacak bir eğitim ararken Çelen ile yollarının keşismesi sayesinde Çelen Arıman & Deniz Bağan ile Yoga Allience onaylı 200 saat Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitimine katıldı.

2015 yılı itibariyle kurumsal hayata veda edip, tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başladı.

2016 yılında Berra Sertel’den 200 saat Yoga Eğitmenlik eğitimi aldı ve yine 2016 yılında Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den Calisthenics Eğitmenlik Eğitimini tamamladı, yoga, MMA (Mixed Movement Arts) ve yaşam sanatı üzerine eğitimler aldı ve öğrencisi olmaya devam ediyor.

Burcu Başoğlu Kabadayı, nişanına ve düğününe katılan Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek’in de yer aldığı altta görülen kareyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Tüm Türkiye o kadını konuşuyor! Burcu Başoğlu Kabadayı kimdir? ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu kabadayı kimdir sevişirken
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.