Tüm Süper Lig kulüpleri aynı anda bu paylaşımı yaptı: Taraftara çağrı yaptılar

Süper Lig'de önümüzdeki sezon mücadele edecek tüm kulüpler sosyal medya hesabından aynı anda yaptığı paylaşımda taraftarları aşı olamaya çağırdı. Paylaşımda "Siz de şimdiden Kovid-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım" ifadeleri yer aldı.

Süper Lig'de mücadele eden kulüpler resmi sosyal medya hesaplarından aynı anda "Kovid-19 aşınızı olun" paylaşımında bulundu. Yapılan paylaşımda, "Biz sağlığımız için kollarımızı sıvıyoruz, aşımızı oluyoruz. Siz de şimdiden Kovid-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım" ifadelerine yer verildi.

TFF'nin aldığı kararla yeni sezonda tribünler yüzde 50 oranında dolacak. Süper Lig kulüpleri ise yeni sezon öncesi ortak bir paylaşıma imza attı ve taraftarları aşı olmaya çağırdı.

Süper Lig ekiplerinin aynı ayna yaptığı paylaşımda, "Biz sağlığımız için kollarımızı sıvıyoruz, aşımızı oluyoruz. Siz de şimdiden Kovid-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım" ifadelerine yer verildi.

Tüm Süper Lig kulüpleri aynı anda bu paylaşımı yaptı: Taraftara çağrı yaptılar ile ilgili etiketler Süper Lig aşı paylaşım taraftar çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.