Tüm şehir bu görüntüleri konuşuyor! Tüyler ürperten anlar saniye saniye kamerada...

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde yaşanan bir olay mahalle sakinlerini korkuttu. Bir vatandaş telefon kamerasıyla çekim yaptığı sırada yoldan geçen ilginç bir cismi kayda aldı. Büyük yankı uyandıran o görüntülerde tanımlanamayan ve şeffaf bir cismin yolda ilerlediği anlar yer alıyor. İşte o ilginç TikTok videosu...

Son dönemin popüler uygulaması olan TikTok'ta Yozgat Sarıkaya'da çekilen bir görüntü tüyleri diken diken etti. 

KISA SÜREDE ÇOK SAYIDA GÖRÜNTÜLENME ALDI

Cacan.avci66 isimli kullanıcı, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde çekildiği belirtilen görüntüyü kendi hesabından paylaştı. Görüntüler kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı.

 

BİR GÖRÜNÜP BİR KAYBOLUYOR

Söz konusu görüntülerde bir yol, prefabrik bir ev ve araç yer alıyor. Ancak görüntülerde dikkat çeken nokta bunlar değil. Videoda yol kenarında ilerleyen ve zaman zaman görünüp zaman zaman kaybolan bir cisim belli oluyor.

 

EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRDİ

Videoda dikkat çeken bir diğer detay ise karşıdan gelen kişi. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden adamın, karşısından gelen cismi de görmediği açıkça belli oluyor. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada ve Yozgat'ta en çok konuşulanlar arasına girdi.

Tüm şehir bu görüntüleri konuşuyor! Tüyler ürperten anlar saniye saniye kamerada... - Resim : 3

 Kaynak: Haberler

Tüm şehir bu görüntüleri konuşuyor! Tüyler ürperten anlar saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Yozgat TikTok video görüntü kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.