Tüm İphone kullanıcılarını ilgilendiriyor! Apple duyurdu! İOS 16.3 güncellemesini yapmadıysanız dikkat!

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, uzun süredir beklenen İOS 16.3 güncellemesini yayınladı. İOS’un yeni sürümüyle birçok yeni özellik ve yenilik geldi. İşte detaylar…

ABD merkezli teknoloji devi Apple tarafından belirli aralıklarla cihazları için yazılım güncellemesi yayınlamaya devam ediyor. Apple cihazlarda tercih edilen İOS yazılımı için geliştirilen yeni güncelleme ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda İphone 14 modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Apple, İOS 16’yı 12 Eylül’den itibaren destekleyen ilgili cihazlar için kullanıma sunmuştu. Uzun süredir beklenen yeni yazılım güncellemesi ise nihayet geldi. İOS 16.3 sürümünün yayınlanmasının ardından birçok sorun çözüme kavuştu. Ayrıca İphone’a gelen yeni özellikler ise dikkat çekiyor.

APPLE İOS 16.3 GÜNCELLEMESİNİ YAYINLADI!

Apple cihazlarda kullanılan İOS yazılımı için uzun süredir beklenen yeni yazılım güncellemesi geldi. İOS 16.3’ü yayınlayan Apple, İCloud için İleri Düzey Veri Koruma ve Apple Kimliği için Güvenlik Anahtarı özelliklerini de kullanıma sundu. Birçok yazılım hatası yeni sürüm ile ortadan kalkarken yeni özellikler de kullanıma sunuldu.

Performans iyileştirmelerini de düzenleyen yeni İOS sürümü, hem güvenlik hem de hata düzeltmelerini kapsıyor. Güncellemeyi destekleyen cihazlar için Güvenlik Anahtarı, Apple Kimliği için kullanılan iki faktörlü kimlik doğrulamanın yerini alarak, fiziksel iki faktörlü kimlik doğrulama kullanıma sunuldu. Acil SOS özelliğinde de yenilikler görüldü.

İPHONE 14 MODELLERİNDE EKRAN SORUNU GİDERİLDİ!

Tüm İphone kullanıcılarını ilgilendiriyor! Apple duyurdu! İOS 16.3 güncellemesini yapmadıysanız dikkat!

Daha önce birçok Android cihazda da görülen yeşil ve yatay çizgi problemleri kısa süre önce İphone 14 Pro modellerinde de ortaya çıkmıştı. İphone modellerinde ekran arızasına neden olan bu sorunun giderilmesinde de yazılım güncellemesi faydalı oldu.

İphone 14 Pro ve İphone 14 Pro Max kullanıcılarının telefonlarında ekranda titreyen yeşil çizgiler olduğu şikayeti giderek artmıştı. İOS 16.3 güncellemesi ise İphone 14 modellerinde ortaya çıkan yatay çizgi problemlerinin de giderildiği aktarılıyor.

İOS 16.3 GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Apple kullanıcıları İOS 16.3 güncellemesi yapmak isterlerse basit birkaç adımda bu işlemi gerçekleştirebilir. ‘’Ayarlar – Genel – Yazılım Güncelleme’’ adımları takip edilerek güncelleme yapılabilmektedir.

Tüm İphone kullanıcılarını ilgilendiriyor! Apple duyurdu! İOS 16.3 güncellemesini yapmadıysanız dikkat! ile ilgili etiketler Apple IOS iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.