Tüm dünyanın beklediği tarih geldi! You, o tarihte Netflix’te

Netflix izleyicisinin merak ile beklediği You isimli dizinin yeni sezonuna ilişkin tarih açıklaması nihayet geldi. Peki, You 4. sezon ne zaman başlıyor? You yeni sezon zaman başlıyor? İşte detaylar…

Dijital yayın platformlarının yayına başlamasıyla birlikte televizyon seyircisinin seçeneği de arttı. Bu bağlamda pek çok yayın platformu, birbirinden farklı yapımları seyirci ile buluşturmaya başladı. O platformlardan biri olan Netflix, geçtiğimiz yıllarda seyirci karşısına çıkardığı ‘You’ isimli dizi ile çok beğenilmişti. Bu sene dizinin 4. sezonu ile seyirci karşısına çıkacak olan Netflix’ten beklenen tarih açıklaması geldi.

Amerikan yapımı olan You dizisi, Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından geliştirilmişti. Bir tür psikolojik gerilim olan dizinin baş karakteri Joe, seyircinin gönlünde taht kurmayı başardı. Oldukça farklı bir konusu olan ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken You dizisinin 3. sezon tarihinin üzerinden epey zaman geçti. Netflix, şimdi de beklenen You dizisinin yeni sezon tarihini açıkladı.

YOU YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

You dizisinin hayranları, bir süredir “You ne zaman başlıyor? Netflix You 4. Sezon ne zaman başlıyor? You yeni sezon tarihi belli mi? You yeni sezon ne zaman yayınlanacak?” gibi sorulara yanıt arar hale geldi. Bu kapsamda beklenen haber Netflix’in resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

You dizisinin yeni sezon tarihini duyuran Netflix, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, “Joe artık profesör oldu. #YOU 4. sezon 1. kısım 10 Şubat, 2. kısım 10 Mart'ta sadece Netflix'te” ifadelerini kullandı. Buna göre, You 10 Şubat 2023 tarihinde seyirci ile buluşuyor.

YOU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Tüm dünyanın beklediği tarih geldi! You, o tarihte Netflix’te

Öte yandan diziye henüz yeni başlayacak olanlar için dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Tehlikeli bir cazibeye sahip, ileri derecede obsesif olan Joe’nun aşık olmalarını konu alan You dizisi, sınırların nasıl zorlandığını gözler önüne sermekte son derece başarılı. Üstelik dizinin psikolojik gerilim türünde ilerleyen sahneleri, komedi unsuru ile birleştiği için son derece de eğlenceli.

Greg Berlanti ve Sera Gamble imzalı You dizisi, Caroline Kepnes’in 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlanmış. 9 Eylül 2018 tarihinde ABD’deki Lifetime kanalında yayına başlayan You, 26 Aralık 2018 tarihinde ise Netflix’te yayımlanmaya başladı.

Tüm dünyanın beklediği tarih geldi! You, o tarihte Netflix’te ile ilgili etiketler Netflix dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.