Tülin Şahin mahrem fotoğraflarını paylaştığı iddiasıyla eski sevgilisinden şikayetçi oldu

43 yaşındaki ünlü manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızının babası Pedro de Noronha hakkında şikayette bulundu. Tülin Şahin, bir dönem birliktelik yaşadığı Portekizli iş insanı Pedro de Noronha'nın mahkeme kararını hiçe sayarak aleyhine yönelik paylaşımlar yapmaya devam ettiğini öne sürdü.

Model Tülin Şahin ve eski sevgilisi, kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile bir kez daha mahkemelik oldu. 2019 yılında dünyaya gelen Siena Leyla adını verdikleri kızları için sürekli karşılıklı davalık olan eski sevgililer yine mahkemelik oldu.


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Ünlü model Tülin Şahin’in eski sevgilisi Pedro De Noronha’ya dava açıldı. Şahin, kızı Siena Leyla’nın babası olan Portekizli işadamı hakkında sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını paylaştığını ve hakaret ettiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.


HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

1 ay tedbir kararı aldıran ünlü model, yeniden savcılığa başvurarak eski sevgilisinin mahkeme kararını hiçe sayarak aleyhine yönelik paylaşımlar yapmaya devam ettiğini öne sürdü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonunda Pedro De Noronha hakkında ‘aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali’ suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

 

Tülin Şahin mahrem fotoğraflarını paylaştığı iddiasıyla eski sevgilisinden şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Tülin Şahin mahkeme dava Pedro De Noronha hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.