Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki gerilim tırmanıyor

Ünlü manken Tülin Şahin ile kızı Siena Leyla'nın babası Portekizli işadamı Pedro de Noronha arasındaki gerilim tırmanıyor. Yakın zamanda "Siena için adalet" ismiyle bir Instagram sayfası açan Portekizli işadamı çocuğuna sosyal medya üzerinden bir mektup yazarak İstanbul'a geldiğini ve onu göremediğini ifade etti.

Tülin Şahin ve eski sevgilisi Pedro de Noronha arasındaki savaş iyice kızıştı. Noronha, eski sevgilisi ve kızı Siena'nın annesi süpermodel Tülin Şahin’in aldırdığı 3 ay uzaklaştırma kararına “İftira atıyor” diyerek itiraz etmişti. İtirazı haklı bulan mahkeme, Şahin’in iddialarının yetersiz olduğu gerekçesiyle tedbir kararını kaldırmış, Şahin ise yeniden harekete geçerek darp edildiğini ileri sürerek koruma kararı aldırmıştı.


Portekizli işadamı, ünlü modelin kızı Siena'yı kendisine göstermediğini söyledi. Kızı adına Instagram'dan hesap açıp yaşadığı sınıntıları dile getiren Noronha yeni bir paylaşımda bulundu.

Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki gerilim tırmanıyor


''SENİ GÖREMEDİK...''

Kızını göremeyen iş adamı Siena'ya yazdığı son mektupta ise şunları söyledi:

''Sevgili Siena,

Çok sevildiğini bilmen önemlidir. Ve babanın seni görmeye çalışan tek kişi olmadığını da.

Ağustosta kardeşlerin seni gerçekten çok görmek istedikleri için babanla İstanbul'a gittiler.

Bu son seferde, Diego Amca da babanla istanbul'a gitti ama seninle vakit geçirerek zamanın tadını çıkarmak yerine güzel şehrini keşifler adına güzel şeyler yaptık.

Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık ama planladığımız ve umduğumuz gibi olmadı çünkü seni göremedik…

Daima sevgiyle

Babacığın

Not: Ekim ayında görüşmek için gün sayıyorum. Asla vazgeçmeyeceğim''


Takvim'de yer alan habere göre; 41 yaşındaki süpermodel Tülin Şahin ise Pedro'nun sitemini umursamadı. Tatile çıktı... İddialı pozlar verip sosyal medyadan paylaştı.

Tülin Şahin, 2019'da doğum yaptı. Bir süre sonra Pedro'dan ayrıldı. İddiaya göre Portekizli işadamı kendisine ve kızına şiddet uyguladı. Ancak Pedro iddiayı yalanladı.

 

Tülin Şahin ile kızının babası Pedro de Noronha arasındaki gerilim tırmanıyor ile ilgili etiketler Tülin Şahin Pedro De Noronha Siena Leyla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.