Tülay Kumaşçı: Allah delikanlımın şanını yüceltti

Geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıkan ve organize silahlı suç örgütü yönettiği gerekçesiyle yargılanan Adnan Oktar ile müritleri, toplamda 10 bin yıla yakın bir hapis cezası aldı. Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından değerlendiren Oktar'ın 'kedicik' ismini verdiği müritlerinden Tülay Kumaşçı, ''Dün şerefli bir gündü. Allah delikanlımın şanını 10 binlik cezayla yüceltti'' diyerek cezayı övdü.

Adnan Oktar tarafından kurulan organize suç örgütüne yönelik davada 78'i tutuklu 236 sanık yargılandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Silivri ilçesinde görülen karar duruşmasına, Oktar ve sanıklar katıldı.

SUÇLARI SAYMAKLA BİTMEDİ

Oktar hakkında, örgüt kurmak ve yönetmek, siyasal veya askeri casuluk yapmak, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yardım, çocukların cinsel istismarı, 27 farklı kadına cinsel istismar, eziyet, eğitim hakkının engellenmesi, hürriyetten yoksun kılma ve tehdit gibi suçlardan iddianame hazırlandı.

Mahkeme söz konusu suçlamaları yaptığını belirttiği Oktar'a, 1075 yıl hapis cezası verdi.

TÜM SANIKLARA REKOR CEZA: 9 BİN 803 YIL HAPİS

Davada, mahkeme örgüt lideri Oktar ile birlikte yöneticilere de ceza yağdırdı. Aralarında Tarkan Yavaş,  Mehmet Noyan Orcan, Halil Hilmi Müftüoğlu, Bora Yıldız, İbrahim Tuncer, Ulviye Didem Ürer, Aylin Atmaca, Alev Babuna, Merve Büyükbayrak, Sinem Hacer Tezyapar, Yeliz Sucu, Ayşegül Hüma Babuna ve Fatma Ceyda Ertüzün'ün de bulunduğu zanlılar, toplamda 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve ayrı ayrı 400 bin lira para cezası aldı.

"ALLAH DELİKANLIMIN ŞANINI YÜCELTTİ"

Oktar'ın 'kedicik' olarak nitelendirdiği müritlerinden Tülay Kumaşçı ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma yer verdi. 

Kumaşçı, Oktar suç örgütüne verilen cezayı, "Dün ne şerefli bir gündü. Allah delikanlımın şanını 10 binlik cezayla yüceltti. Tarihte böyle bir ceza böyle bir dava görülmedi. 11.01.2021 günü tarihe altın harflerle yazıldı. Kim bilir tahliyeleri nasıl muhteşem olacak. Heyecanla bekliyorum" ifadeleriyle yorumladı.

İşte o paylaşım...

Tülay Kumaşçı: Allah delikanlımın şanını yüceltti

 

Tülay Kumaşçı: Allah delikanlımın şanını yüceltti ile ilgili etiketler Adnan Oktar dava cezaevi hapis Ceza tülay kumaşçı şuç örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.