TÜİK'e randevusuz gidip kapıdan dönen Kılıçdaroğlu'na Soylu'dan çok sert tepki!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, randevu talebi kabul edilmemesine rağmen TÜİK'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" dedi.

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine randevu vermeyen TÜİK'e gitti. CHP lideri, randevusu olmaması sebebiyle TÜİK tarafından kabul edilmedi.

 "ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MEKAN BASMAYA GİTMEZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TÜİK'e randevusuz giden CHP liderine sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, , "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" ifadelerini kullandı.

"SİYASETİN VE DEVLETİN KAİDESİ BELLİDİR"

İşte Soylu'nun o paylaşımı;

"Kılıçdaroğlu; suç ve suç örgütleri ilişkisiyle o iklimin ve sözlerin etkisi ile siyasi tarihimizde görülmeyen yöntemlere başvuruyor. Ana muhalefet partisi genel başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez. Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir"

TÜİK'e randevusuz gidip kapıdan dönen Kılıçdaroğlu'na Soylu'dan çok sert tepki! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu TÜİK İçişleri Bakanı CHP Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.