TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer görevden alındı! Yerine Erhan Çetinkaya atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, TÜİK Başkanlığı görevini yürüten Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer'in yerine Erhan Çetinkaya atandı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı görevini yürüten Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer'in görevi sonlandırıldı.

Dinçer'den boşalan TÜİK Başkanlığı görevine Erhan Çetinkaya atandı. Atama kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 38’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 7’inci maddesi gereğince gerçekleştiği belirtildi.

Ayrıca TÜİK Başkan Yardımcılığı'na da Doç. Dr. İbrahim Demir getirildi. Atamanın 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. 

TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer görevden alındı! Yerine Erhan Çetinkaya atandı

 

 

TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer görevden alındı! Yerine Erhan Çetinkaya atandı ile ilgili etiketler TÜİK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.