Tuhaf kaza: İran'ın doğalgaz boru hattında sızıntı yangına sebep oldu!

İran’ın stratejik noktalarında birbiri ardına kazalar, patlamalar ve yangınlar yaşanmaya devam ediliyor. Bu kez de Güney Pars doğal gaz sahasındaki 16. doğal gaz üretim platformunda gaz sızıntısı kaynaklı yangın çıkarken üretim durdu.

İran'ın santral ve diğer stratejik noktalarında, arkasında İsrail'in olduğundan şüphelenilen, tuhaf kazalar meydana gelmeye devam ediyor.

GAZ SIZINTISI YANGINA SEBEP OLDU; ÜRETİM DURDU

İran'ın yaptığı açıklamaya göre, Güney Pars doğal gaz sahasındaki 16. üretim platformunda yer alan boru hattında gaz sızıntısı meydana geldi.

Sızıntı nedeniyle yangın çıkarken, 16. platformdaki tüm üretim durdu. Pars Petrol ve Gaz Şirketinden dün akşam meydana gelen olayla ilgili bugün yapılan açıklamada, önemli bir hasar olmadığı bildirildi.

Gaz üretiminde 15 milyon metreküp düşüş yaşandığı aktarıldı.

Tuhaf kaza: İran'ın doğalgaz boru hattında sızıntı yangına sebep oldu! ile ilgili etiketler İran Yangın doğal gaz boru hattı sızıntı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.