Tuhaf 'deniz penisi' sosyal medyanın gündeminde

Avustralyalı özgür bir dalgıç, penis şeklindeki tuhaf bir balığın fotoğrafını Facebook hesabından paylaştı. Fotoğrafa "Çok fazla mutluluk getiriyor gibi görünüyor" notunu düşen Josie Jones isimli kadının paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Avustralyalı Josie Jones isimli özgür bir dalgıç, Facebook'ta penis şeklindeki tuhaf bir yaratığın fotoğrafını paylaştı.

“ÇOK FAZLA MUTLULUK GETİRİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Victoria'daki Rye Front plajı açıklarında deniz tabanında karşılaştığı balığın fotoğrafına “Çok fazla mutluluk getiriyor gibi görünüyor” notunu düşen 48 yaşındaki kadın, sosyal medyada gündem oldu.

Tuhaf 'deniz penisi' sosyal medyanın gündeminde

 Deniz penisini ne yapacağından tam olarak emin olmayan Jones, yerel bir deniz araştırması Facebook grubuna danıştı.

Araştırma grubu, bu solucanın okyanusun dibinde bulunan bölünmemiş bir tür solucan olduğunu belirtmekte gecikmedi.

Deniz yaşamı için su kalitesini iyileştirmek için sahilleri ve yerel suları temizleyen Jones, "İskelemizin altında yaşayan 160'tan fazla tür var" dedi. 

Encyclopedia.com'a göre, Yunan tanrısı Priapos'tan adını alan priupulanın penise benzerliği, yumurtalarını ve spermini denize boşaltma tutkusu göz önüne alındığında daha da belirgin hale geliyor.

 

Tuhaf 'deniz penisi' sosyal medyanın gündeminde ile ilgili etiketler Avustralya balık penis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.