Olay boşanmada kafa karıştıran iddia

Işın Karaca 3 yıl önce evlendiği Tuğrul Odabaş ile tek celsede boşandı. Karaca'nın eski eşi boşanma nedeniyle ilgili ortalığı karıştıracak iddiada bulundu.

Mahkeme çıkışında TV8 muhabirinin sorularını cevaplayan Tuğrul Odabaş,Işın bir sabah uyandı, annesine giderek ‘Beni bu adamdan boşa’ dedi. İhanet yok, evde büyü maddeleri bulundu. Kadına büyü yapmışlar” dedi. Tuğrul Odabaş’ın bu sözleri, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Önceki gün Bebek’te obejktiflere takılan Işın Karaca, Odabaş’ın sözlerini haber yapan muhabire tepki gösterdi. Şarkıcı, “Sen benimle hiç konuşma, çok ayıp ediyorsun. Seninle muhabbetim bitmiştir” diyerek sitem etti.

 

'DELİRMİŞ OLABİLİR MİSİNİZ?'

 Işın Karaca, büyü iddiasıyla ilgili sorulara tepki gösterdi:

Ne büyüsü arkadaşlar! Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Delirmiş olabilir misiniz? Böyle bir şey olabilir mi? Son derece normal bir boşanma, insanlar küser, insanlar boşanır. Hayat devam ediyor. Herkesin sağduyulu olmasını istiyorum.”

Olay boşanmada kafa karıştıran iddia ile ilgili etiketler Işın Karaca Bebek boşanma Büyü tuğrul odabaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.