Tuğla fabrikasında göçük! Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan bir tuğla fabrikasında göçük meydana geldi. Ham madde alanında yaşanan göçük sonucu toprak altında kalan 1 işçi sağ olarak çıkarıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesi Eski İzmir Yolunda faaliyet gösteren bir tuğla fabrikasında göçük meydana geldi.

Ham madde alanında gerçekleşen göçükte 59 yaşındaki Süleyman K., toprak kayması sonrasında toprak altında kaldı. Çalışma arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri ekibi sevk edildi.

Göçük altında yaralanan Süleyman K., sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi!ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

Tuğla fabrikasında göçük! Toprak altında kalan işçi kurtarıldı ile ilgili etiketler Manisa Turgutlu tuğla fabrikası göçük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.