Tuğla düştü ders almadılar, kalas düştü can aldı! Ertan Büyükahısha'nın haberi...

Ümraniye'de 11 yaşıdaki Melih, arkadaşıyla kaldırımda dondurma yiyip sohbet ederken başına çatı yenileme çatışması yapılan binadan düşen kalasla hayatını kaybetti! Kanal D Ana Haber ihmalin geçmişinin sanıldığından daha eskiye dayandığını, yapılan hatalardan ders alınmadığını ortaya çıkardı

Ümraniye'de Melih, ağabeyi ve arkadaşıyla kaldırımda dondurma yiyip sohbet ediyordu.

Bu sırada 11 yaşındaki Melih'in başına çatı yenileme çatışması yapılan binadan kalas düştü. Kanlar içinde yere yığılan Melih Güngör, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Esenkent Mahallesi'nde meydana geldi. 6. sınıf öğrencisi Melih, ağabeyi Semih ve arkadaşlarıyla birlikte çatı yenileme çalışması yapılan iki katlı binanın yakınında kaldırım üzerinde dondurma yiyip sohbet ediyordu.

Çatı yenileme çalışması yapılan binanın çevresinde güvenlik önlemi yoktu. Bir anda binadan Melih'in başına kalas düştü. Melih kanlar içinde yere yığıldı. Ağabey Furkan bir yandan kanayan bölgeye eliyle tampon yaptı; bir yandan da bağırarak yardım istedi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yardım çığlıklarını duyan baba Seyfi Güngör ile anne Serap Güngör, Melih'i kucaklayarak komşularının aracına bindirdi. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Melih burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

DAHA ÖNCE DE TUĞLA DÜŞMÜŞ!

Kanal D Ana Haber Muhabiri Ertan Büyükahısha ve kameraman Özcan Karaçam korkunç trajedinin yaşandığı sokağa gitti. 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Melih'in annesiyle konuştu.

Anne Serap Güngör, acı olay sonrasında Kanal D Ana Haber mikrofonlarına; "Benim çocuğum ihmalden öldü, kanlar içerisindeydi, apar topar hasteneye götürdük ama çocuğumuz kaybettik! Büyük oğlum bağırınca apar topar aşağıya indim, baktım oğlum kanlar içinde, kocaman tahta parçası düşmüş kafasına..." açıklamasında bulundu.

Tuğla düştü ders almadılar, kalas düştü can aldı! Ertan Büyükahısha'nın haberi...

Olay yerinde yaşanan olayı anlatan bir görgü tanığı ise yaşanan büyük ihmali şu sözlerle farklı bir noktaya taşıdı; "Bir ay öncesinde tuğla düşmüştü burada, bir şahsın kafasına, aynı burada..."

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Öte yandan, Ömer Faruk Darende Camii'nde ikindi vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından da Melih Güngör, Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili bina sahibiyle çatı çalışması yapan bir kişi gözaltına alındı.

Tuğla düştü ders almadılar, kalas düştü can aldı! Ertan Büyükahısha'nın haberi... ile ilgili etiketler Ümraniye ertan büyükahısha kanal d ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.