TÜGİAD 34. yılını kutluyor

13 Ekim 1986 tarihinde, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın desteğiyle kurulan TÜGİAD, ülkemizi bugün genç Türk iş dünyasında, ülkemizde ve dünyada temsil eden bir kuruluş olarak yoluna devam ediyor.

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD)'nden kurumun 34'üncü yıl dönümü nedeniyle yapılan açıklama şöyle;

''850 üyesiyle 50 Milyar Dolar'lık bir ticaret hacmine sahip olan TÜGİAD, 34. kuruluş yıldönümünde ülkemizin ihracatının büyük bie bölümümü gerçekleştirmekte ve ihracatta yatırımda, teknolojide 34 yıldır hep en ön saflarda yer almaktadır.

Türkiye ekonomisinin yaklaşık %15 ini temsil eden TÜGİAD üyeleri son yıllarda yerli  teknoloji şirketlerine yaptıkları yatırımlarla, yerli teknolojilerin gelişmesi için yoğun çaba sarf etmektedirler.

TÜGİAD, halen Başkanlığını yürüttüğü Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu, Türkiye’yi temsil ettiği; G20 Genç Girişimciler Platformu ve Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu üzerinden Türk iş insanlarının sesini  dünyaya en gür şekilde duyurmaya, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınması için gece gündüz faaliyetlerine devam etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün temellerini attığı çağdaş Türkiye düşüncesi temelinde, çağdaş ve uygar düşüncenin takipçisi olan TÜGİAD, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında çalışmaya, üretmeye geçen 34 yılda olduğu gibi gelecek yıllarda da devam edecektir.''

TÜGİAD 34. yılını kutluyor ile ilgili etiketler TÜGİAD Türkiye İhracat yıl dönümü Türkiye Genç İş Adamları Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.