Tuğçe Kazaz'ın Atatürk videosu! Tuğçe Kazaz kimdir?

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk videosu tepki çekti! Eski model Tuğçe Kazaz'ın YouTube kanalı için çektiği son videoda Atatürk ile ilgili skandal açıklamalar yapması gündeme oturdu. Video sosyal medyayı ayaklandırdı.

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk videosu olay yarattı! Tuğçe Kazaz'ın YouTube kanalında yayınlanan videosunda Atatürk için söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Kazaz'ın videoda söylediği ifadeler büyük tepki çekti.

TUĞÇE KAZAZ NELER SÖYLEDİ?

Tuğçe Kazaz, Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini ve dinsizliği getirdiğini öne sürdü.

Manken Tuğçe Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini söyledi.

Kazaz 13 dakikalık videosunda Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ve Atatürk ilkelerine sert eleştiriler yöneltti. Videosuna, “Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan Allah ile arasına mesafe koyar” notu düşen Kazaz, Mustafa Kemal Atatürk için “Adam esti gürledi, ondan sonra adam şöyle, adam böyle, adam seçilmiş, neredeyse ilahlaştırma sürecine gidecek bir hale dönüştürüldü” dedi.

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir, Edremit’de doğdu. Çocukluğu İzmir‘de geçti. Okul hayatı boyunca yedi yıl basketbol oynadı. Bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçti. Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Kolejinde okudu sonra da İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gördü, ama devamsızlık nedeniyle bitiremedi. Bir erkek kardeşi vardır.

2000 yılında katıldığı “Elit Model Look” yarışmasında ikinci oldu. Ardından Elite model Look Paris seçmelerinde de ilk 15'e girmiştir.2001 yılında “Miss Turkey” güzellik yarıştı ve güzellik yarışmasında birinci oldu. Kampüsistan isimli dizide, “Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean” adlı Yunan filminde, daha sonra Can-2007 ve 2009 yılında Cin geçidi filmlerinde oynadı.

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül’de Porto Germeno’daki Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini aldı ve Ortodoks oldu. 24 Eylül 2005 tarihinde yunan oyuncu George Seitaridis ile Atina‘da Aya Nikola Kilisesi’nde sade bir törenle evlendi, Yunanistan‘a yerleşti. Üç yıl süren bir evliliğin ardından boşanarak Türkiye’ye döndü ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti.

Kazaz bir dönemin en cesur modellerinden biriydi. Amerika‘da ve Paris‘te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bıraktı. En son bir tesettür defilesine çıkan Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıkladı.Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Uzun Hikaye filminin ardından Tuğçe Kazaz, Hazal Kaya ile birlikte Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde rol almıştır.

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk videosu! Tuğçe Kazaz kimdir? ile ilgili etiketler Tuğçe Kazaz Atatürk video
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.