Tuğçe Kazaz, İmamoğlu'nu Wuhan'a davet etti

Yaptığı ilginç açıklamalarla sık sık gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'in Wuhan kentine davet etti.

Eski manken Tuğçe Kazaz, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na olan yorumuyla gündeme geldi.

İmamoğlu'nun Elazığ deprem bölgesine ziyaretinden 1 gün sonra paylaşım yapan Kazaz, İmamoğlu'nun 'şovdan şova koştuğunu' söyleyerek 26 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüsünün ortaya çıktığı Çin-Wuhan’a ziyaretini beklediğini ironik bir dille ifade etti.

'ŞOV DÜNYASI İÇİN BÜYÜK BİR ADIM!'

 "Şovdan şova koşan İmamoğlu‘nun son şovunu yapmak üzere koronavirüsün baş gösterdiği Çin’in Wuhan şehrini ziyaret etmesini bekliyoruz. Müthiş bir fırsat! Tüm dünya basınının gözü onda olur, böylece gözü açık da gitmez. İnsanlık için küçük ama şov dünyası için büyük bir adım!" ifadelerini kullanan Kazaz, şöyle devam etti:

"Ben İmamoğlu'nun Elazığ’a gitmesini eleştirmedim, genel şov halini eleştirdim. Keşke hep böyle terör sevicileri yerine Elazığ gibi hepimizin ortak acılarına koşsa.
Ama bu tweetime verdiğiniz tepkilere bakınca da Elazığ'a şov için gittiğini fark etmişsiniz. Ne diyeyim, haklısınız."

Tuğçe Kazaz, İmamoğlu'nu Wuhan'a davet etti

Tuğçe Kazaz, İmamoğlu'nu Wuhan'a davet etti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Tuğçe Kazaz Korona Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.