Tuğçe Kandemir hamile mi? Şarkıcı Tuğçe Kandemir hakkında bilinmeyen detay!

Tuğçe Kandemir hamile mi merak ediliyor. Müzik piyasasının tanınan isimlerinden olan ve Tuğçe Kandemir, Türk Dili Edebiyatı mezunu olduktan sonra öğretmenlik görevini yaparken ilk şarkısını çıkardı. Takipçileri ise son günlerde Kandemir hakkında çıkan hamilelik iddialarını merak ediyor.

Tuğçe Kandemir hamile mi? Şarkıcı Tuğçe Kandemir hakkında bilinmeyen detay!

2018 yılında çıkardığı şarkıyla müzik piyasasına atılan ve adından sıkça söz ettiren Tuğçe Kandemir hamile mi sorusu gündem oldu. Güzel şarkıcı hamilelik iddiaları ile ilgili ne cevap verdi?

TUĞÇE KANDEMİR HAMİLE Mİ?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi.

Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir. 2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı "Bu Benim Öyküm" adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği "İçimdeki Sen" parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir. 2019'da söylediği "Yelkovan" şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

Tuğçe Kandemir Kim? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Güncel Dizi Program

HAMİLELİK İDDİALARINA NE DEDİ?

Tuğçe Kandemir hamile mi sorusuna yanıt arayan takipçileri, güzel şarkıcının konuyla ilgili açıklamalarını merak ediyor. Ancak Tuğçe Kandemir, hamile olduğu iddiaları hakkında herhangi açıklama yapmadı. 

Tuğçe Kandemir hamile mi? Şarkıcı Tuğçe Kandemir hakkında bilinmeyen detay! ile ilgili etiketler Hamile tuğçe kandemir hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.