Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında? Gerçek ailesi nerede?

Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Etiyopyalı manken şimdilerde gerçek anne ve babasının kim olduğunu merak ediyor. Gerçek ailesini araştıran Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında haberimizde.

Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında gündem oldu. Uzun süredir gözlerden uzak duran güzel manken gerçek anne ve babasını bulmak istediğini açıkladı. Gerçek ailesini araştırmaya başlayan manken Tuğçe Güder'in hayatını derledik. İşte Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında?

Tuğçe Güder 1984 yılında Sudan’da dünyaya gelmiştir. Türk olan eski manken, 2005 yılında yıllık olarak düzenlenen uluslararası bir yarışmaya katılarak Türkiye'nin en iyi mankeni olarak seçilmiştir ayrıca Türkiye'yi Dünyanın En İyi Mankeni (Best Model of Turkey) yarışmasında da temsilcisi olmuştur.

Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında? Gerçek ailesi nerede?

Tuğçe Güder, Sudanlı bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. Bir mezarlığa terk edilen Tuğçe Güder daha henüz bebekken Türk bir anne-baba tarafından evlat edinilmiştir. Samatya'da Kadem-i Şerif Tekkesi'nin mezarlığına bırakılan eski manken

Tuğçe güder bebekken 15 gün hastanede kaldıktan sonra Darülaceze’ye kalması için gönderilmiştir. Daha sonradan Aliye ve İlyas Güder çifti tarafından evlat edinilmiştir. Boğaziçi Üniversitesi'nde okuduğu dönemde güzellik yarışmasına katılıp kazanmıştır.

Tuğçe Güder 1.80 cm boyundadır. 2004 yılında Cem Yılmaz'ın çektiği komedi filmi G.O.R.A.'da kısa bir rol almıştır. Tuğçe Güder 2008 yılında restoran sahibi olan Uğur Karas ile dünya evine girmiştir. Birçok hayır işi ile bilinmesinin yanı sıra ihmal edilen çocuklara da yardım etme konusunda çalışmalar yapmaya çalışmaktadır.

Yıllardır gerçek ailesine ulaşmaya çalışan Tuğçe Güder kendisini kötü hissettiğini açıklamıştır.Etiyopyalı olmasına rağmen kendisini son derece Türk hisseden Tuğçe Güder gerçek ailesini bulmaya çalışmaktadır.

Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında? Gerçek ailesi nerede? ile ilgili etiketler Tuğçe Güder kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.