Tuğba Ünsal'dan Mustafa Sandal çıkışı...

Oyuncu Tuba Ünsal, önceki akşam Deniz Çakır ve Engin Alkan'ın yer aldığı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Güzel oyuncu çıkışta muhabirlerin sorusunu yanıtladı.

Oyun öncesi gazetecilerle laflayan Tuba Ünsal, bir dönem büyük aşk yaşadığı Mustafa Sandal'ın 'Beni Ağlatma' adlı kitabında yer almasıyla ilgili sorulan sorulara "Bunun yeri burası değil" diyerek cevap verdi.

Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal, yıllar önce büyük bir aşk yaşamış hatta evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi.

Tuğba Ünsal'dan Mustafa Sandal çıkışı...

Bu yaz verdiği Harbiye konserlerinden birinde dinleyiciler arasında olan Tuba Ünsal'a seslenen Mustafa Sandal, eski aşkına şöyle demişti:

Muhteşem bir ilişkimiz vardı. O dönem yazdığım ‘Tek Geçerim’ şarkısı giriş, ‘Pazara Kadar’ gelişme, ‘Kopmam Lazım’ parçası ise aşkımızın golü oldu

TUBA ÜNSAL KİM?

Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir. 20 Şubat 2017 tarihinde İçerde dizisine katılmıştır.

 

Tuğba Ünsal'dan Mustafa Sandal çıkışı... ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Tuba Ünsal kitap
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.