Tuğba Özerk'ten Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen'e zehir zemberek sözler

Yeni şarkıcı 'halaybaşı'nı geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, "Hep mi ritim aynı olur ya? Pop müziği rezil eden insanlar!" diyerek, Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve 'Reynmen' adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ı hedef aldı


Yeni şarkısı "Halaybaşı"nı müzikseverlerle buluşturan Tuğba Özerk, sosyal medya hesabı Twitter'dan pop şarkıcısı Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen'i eleştirdi.

Tuğba Özerk'ten Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen'e zehir zemberek sözler

"POP MÜZİĞİ REZİL ETTİLER"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Hep mi ritim aynı olur ya? Edoş, Zeynoş bir de Reynoş çıktı başımıza... Bir de birliktelik kurmuşlar. Bu pop müziği rezil eden insanlar... Öperim." ifadelerini kullandı.

Tuğba Özerk'ten Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen'e zehir zemberek sözler

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Özerk, ardından, "Sahte okeyler. Hep dön, dön aynı... Öptüm." paylaşımında bulundu. Şarkıcının bu gönderileri takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar Tuğba Özerk'e hak verirken, kimisi ise "Böyle bir şey söylemeye ne gerek vardı ki? Herkesin tarzı, rengi, ne olduğu kendisine. Bu başkasını ilgilendirmez." diyerek, sanatçıyı eleştirdi.

"YALAN" İKİNCİ SIRADA

Öte yandan Bastık ile Reynmen, 'Yalan' adlı şarkılarını iki gün önce müzikseverlerle buluşturmuştu. 'Yalan', YouTube'da Trend Videolar Listesi'nde 2. sırada yer alıyor.

 

 

Tuğba Özerk'ten Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve Reynmen'e zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Tuğba Özerk Edis Reynmen Zeynep Bastık Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.