Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar

1.5 yıl aşk yaşadığı iş insanı Gökmen Tanaçar ile 30 Haziran 2021'de evlenen şarkıcı Tuğba Özerk'in mutluluğu kısa sürdü. Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar anlaşmalı olarak boşandı. 5 dakika süren duruşma sonunda boşanan ikili birbirlerinden maddi bir talepte bulunmadılar.

Tuğba Özerk geçen yıl aile arasında gerçekleşen sade bir nikah töreniyle hayatını iş insanı Gökmen Tanaçar'la birleştirmişti. Özerk geçtiğimiz günlerde ise ''Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil'' şeklindeki açıklamasıyla evliliğinin bitme noktasına geldiğini açıklamıştı. Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar'ın 1 yıllık evliliği tek celsede bitti.


Gökmen Tanaçar'ın açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 5 Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar avukatları ile birlikte katıldı. 5 dakika süren duruşma sonunda tarafların boşanmalarına karar verildi. Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar oturdukları evden ayrılacaklarını belirttiler. Taraflar birbirinden nafaka, tazminat talebinde bulunmadı.

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar


''4 YILA YAKIN BİRLİKTELİK BİTMİŞ OLDU''

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Şarkıcı Tuğba Özerk duruşma sonrası, "Anlaşmalı olarak boşandık. 4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabi ki ama hiç kimse istemezdi böyle bir şey yapacak bir şey yok. Bir talebimiz olmadı" dedi.


''SEVEREK EVLENDİLER, ANLAŞAMADILAR''

Özerk'in avukatı, "Tuğba hanım ve Gökmen bey hiçbir nafaka talebi olmaksızın, mal varlığı menfaati olmaksızın boşandılar. Anlaşmalı şekilde boşanmada gerçekleşti" şeklinde konuştu. Gökmen Tanaçar duruşma sonrası açıklama yapmadı. Tanaçar'ın avukatı ise "Taraflar severek evlendiler. Evlilikleri belli bir süre sürdü. Anlaşamadılar ikisi içinde hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar ile ilgili etiketler Tuğba Özerk boşanma Gökmen Tanaçar boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.