Tuğba Özerk için 'Tosuncuk'un paralarını aklıyor' ihbarı yapan saplantılı hayranı hapis cezası aldı

Şarkıcı Tuğba Özerk'in, Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı iddia edilmişti. Tuğba Özerk iddialar karşısında "O ihbarı yapan kişi, 7 yıldır peşimde" demişti. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile saplantılı hayranının aldığı cezayı duyurdu. Özerk, ''Verdiğimiz haklı mücadele sonucu adalet yerini buldu. Aldığımız koruma tedbirinin ihlalinden dolayı 3 gün tazyik hapsi infaz edildi.'' dedi.

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında, sahibi olduğu danışmanlık şirketi üzerinden Çiftlik Bank üzerinden Türkiye'yi dolandıran Tosuncuk Mehmet Aydın'ın kara paralarını akladığına dair İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ihbar yapılmıştı. İhbarda ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in 'Çiftlik Bank' isimli oyun sitesi ile binlerce vatandaşı dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını, sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı öne sürülmüştü.

 TUĞBA ÖZERK VE AVUKATI KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAYINLAMIŞTI

Tuğba Özerk'in avukatı Ekrem Hazinedar konu ile ilgili açıklama yayınlayarak, ihbarı yapan kişi hakkında şikayette bulunulduğu belirtilerek "Müvekkilimin bu tarz kirli ilişkilere ihtiyacı olmayacak düzeyde bir sanatçı olduğu toplumca aşikardır. Tuğba Özerk'e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryosunun savcılık tarafından çürütüleceğine eminiz!" demişti.

''7 YILDIR BANA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULUYOR''

Tuğba Özerk ise kendisini "Dolandırıcı Tosuncuk'un paralarını aklıyor" diye ihbar eden kişinin hayatını kararttığını belirtmiş ve "O ihbarı yapan kişi, 7 yıldır beni gölge gibi takip ediyor, psikolojik şiddet uyguluyor. Hakkımda asılsız iddialarda bulunuyor. Bu saplantılı, iftiracı kişi yüzünden korku içindeyim. Adalet Bakanlığı ve emniyet güçlerimize sesleniyorum; lütfen bana yardım etsinler" ifadelerini kullanmıştı.

TUĞBA ÖZERK'İN SAPLANTILI TACİZCİSİ HAPİS CEZASI ALDI

Konuyu köşesine taşıyan Günaydın yazarı Ömer Karahan, Tuğba Özerk'in 7 yıldır peşinde olan Erol Akbalık'ın hakettiği cezayı aldığını duyurdu.

Ömer Karahan yazısında şu ifadeleri kullandı...

''Tuğba Özerk, 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Akbalık hakkında soruşturma başlatılmış, uzaklaştırma kararı verilmişti.

Tuğba Özerk, sosyal medyadan avukatı Eda Salman ile birlikte çektirdiği fotoğrafını paylaşarak "Verdiğimiz haklı mücadele sonucu adalet yerini buldu. Aldığımız koruma tedbirinin ihlalinden dolayı 3 gün tazyik hapsi infaz edildi. Kadına yönelik şiddetle etkin şekilde mücadele eden adliye ve kolluk birimlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şiddetin her türlüsüne karşı hep birlikte el ele mücadeleye devam..." notunu düştü.

Tuğba Özerk için 'Tosuncuk'un paralarını aklıyor' ihbarı yapan saplantılı hayranı hapis cezası aldı

Bundan sonra yapılacak olan ihlallerle ceza yaptırımları daha da artacak Erol Akbalık'ın... Tuğba Özerk'te olduğu gibi umarım Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve daha birçok kadın sanatçının saplantılı tacizcileri de hak ettikleri cezaları alırlar.''

Tuğba Özerk için 'Tosuncuk'un paralarını aklıyor' ihbarı yapan saplantılı hayranı hapis cezası aldı ile ilgili etiketler Tuğba Özerk tosuncuk mehmet aydın Ekrem Hazinedar Erol Akbalık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.