Tuğba Özay Sosyal Medya Üzerinden Demediğini Bırakmadı! Gözüm Gibi Bakmıştım! İftira Atmasınlar

Son zamanlar da Türkiye'nin içini ağlatan orman yangınlarında Manken Tuğba Özay'ın da çiftlik evi yananlar arasındaydı. Çıkan yangında kendisinin de zarar gördüğünü kişisel sosyal medya hesabından duyurmuştu. Konuşma esnasında evinden ziyade iki tane köpeklerinin kurtulmasını istemişti. Video sonrası çıkan haberlere ateş püskürten Tuğba Özay evim zerre umurumda değil yeter ki Hera ve Herkür kurtarılsın dedi.

Son zamanlar da Türkiye'nin içini ağlatan orman yangınlarında Manken Tuğba Özay'ın da çiftlik evi yananlar arasındaydı. Çıkan yangında kendisinin de zarar gördüğünü kişisel sosyal medya hesabından duyurmuştu. Konuşma esnasında evinden ziyade iki tane köpeklerinin kurtulmasını istemişti. Video sonrası çıkan haberlere ateş püskürten Tuğba Özay evim zerre umurumda değil yeter ki Hera ve Herkür kurtarılsın dedi. 

Tuğba Özay Çıkan Haberlere Ateş Püskürdü 

"İlk söylediğim şey Herayı ve Herkürü yani benim çocuklarımı bir an önce oradan alıp çiftliği terkedin. Ben hiç bir şekilde kendi malımı mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşler de yansınlar. Bana iftira atmayın yeter! Yeter benim bir canım var. " diyerek iftira attıklarını söyleyen kişilere ateş püskürdü.

Tuğba Özay Sosyal Medya Üzerinden Demediğini Bırakmadı! Gözüm Gibi Bakmıştım! İftira Atmasınlar

Manavgat’ta çıkan yangında kendisinin de maddi ve manevi zarara uğradığını dile getirdi. Benim bu zararımı gören kişiler geçmiş olsun diyeceği yerde suçlamalarda bulunuyorlar. Bu da benim canımı haliyle sıkıyor diyerek üzüntüsünü belirtti. Manavgat’taki çiftliğinin her şeyi ile birebir ilgilendiğini söyleyen Tuğba Özay ağaçların her biri kendim suladım, gözüm gibi baktım dedi. 

Ne Olmuştu?

Türkiye'yi her yerinden çıkan yangınlarla derin üzüntü halinde olmuştu. Çıkan yangın haberlerine yenisi her geçen gün eklenerek devam etmekteydi. Manavgat, bodrum gibi tatil beldelerinin genelinde çıkan yangınların neden çıktığı hala kesin şekilde sonuçlanmamıştır. Türkiye yardım eden birden çok devlet olmuştur.

Tuğba Özay Sosyal Medya Üzerinden Demediğini Bırakmadı! Gözüm Gibi Bakmıştım! İftira Atmasınlar - Resim : 2

Kardeş devlet Azerbaycan hem itfaiye ekibi hem de uçak gönderim sağlayarak acılarımızı az da olsa dindirmişti. Bunlara ilave birden çok ülkelerden de uçak yardımı olmuştur. Sadece ağaç yangını olmayıp orada yaşayan hayvanlar ve evlerinde yangınları yüzündün birden çok hayvan ve insan ölümü ile sonuçlanmadan bir an evvel bitmesi temennimiz. 

Tuğba Özay Sosyal Medya Üzerinden Demediğini Bırakmadı! Gözüm Gibi Bakmıştım! İftira Atmasınlar ile ilgili etiketler Tuğba Özay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.