Tuğba Özay ateş püskürdü! Açılışa katıldığı eleştirilerine elleri titreyerek cevap verdi!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan orman yangınında çiftliği yanmaktan kurtulan ve felç geçirdiğini söyleyen manken Tuğba Özay, ertesi gün açılışa katılmıştı. Eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Özay, eteş püskürdü.

Türkiye'nin pek çok noktasında başlayan ve halen devam eden orman yangınlarında yüzlerce ev zarar görürken can kayıpları da yaşandı. Yangın yerlerinden birisi de manken Tuğba Özay'ın çiftliğinin olduğu bölgedeydi. Çiftliği yanmaktan son anda kurtulan manken, felç geçirdiğini belirttiği video sosyal medyada binlerce paylaşım almıştı.

Hastane görüntüleri sonrası İstanbul'da bir açılışta görüntülenen Özay, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu eleştirilere video ile yanıt veren ve ateş püsküren başarılı mankenin ellerinin titrediği görüldü.

BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR

Özay, kendisine iftira atıldığını belirterek şunları söyledi:İlk olarak Hera ve Herkül'ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum.

Tuğba Özay ateş püskürdü! Açılışa katıldığı eleştirilerine elleri titreyerek cevap verdi! ile ilgili etiketler Tuğba Özay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.