Tuğba Ekinci'nin ilginç Netflix açıklaması!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından Netflix'in kapatılmasına dair bir açıklamada bulundu. Twitter'da gündem olan bu açıklama ses getirdi.

Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından yaptığı açıklama olay oldu. Son günlerde eşcinsel karakterler nedeni ile kapatılmak istenen Netflix ile ilgili açıklmada bulundu.

Tuğba ekinci yaptığı açıklamada "Bir netflix kadar değeri yokmuş gibi davranmanız çok ayıp, ananızdan netflixliklemi doğdunuz. Canı öyle uygun görmüş ne olmuş. Türkiye'nin Cumhurbaşkanına saygılı olun. Adam olun nankör olmayın. Sizde Cumhurbaşkanı olabilseydiniz siz neler yapardınız? İyi düşünün! Ben iyiki olmamışım nankörlerim nasılsınızı her dakika duyardınız" dedi.

Tuğba Ekinci'nin ilginç Netflix açıklaması!

Tuğba Ekinci'nin ilginç Netflix açıklaması! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Netflix Cumhurbaşkanı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.