Tuğba Ekinci'den Hadise'ye şok sözler: 'Benimkisi daha kaslı ve borcu yok'

Şarkıcı Tuğba Ekinci, nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları Instagram hesabından paylaşarak, meslektaşı Hadise'ye evlenme teklifi eden iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'in borçları üzerinden gönderme yaptı. Sivri dilli şarkıcı Ekinci, "Benim nişanlım babasının parasıyla da hava atmıyor, borcu da yok" mesajıyla Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftini hedef aldı.

Hadise ile evlilik hazırlığında olan 33 yaşındaki genç iş insanı Mehmet Dinçerler son olarak şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği üç milyon TL değerindeki tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti. Bugün hakkındaki iddialara açıklık getiren Mehmet Dinçerler'e Tuğba Ekinci'den şaşırtan bir tepki geldi.

Hadise - Mehmet Dinçler cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, açık sözlü Tuğba Ekinci sosyal medya paylaşımlarıyla hem bu iddialara vurgu yaptı, hem de nişanlısına övgüler yağdırdı.


HADİSE'YE OLAY SÖZLER!

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, Hadise'ye çok konuşulacak bir göndermede bulundu. Pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu'nun spor yaptığı anları Instagram hesabından paylaşan Ekinci paylaşımına, "Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi" notunu düştü.


'BERK Mİ, MEHMET Mİ?'

Ekinci, bu paylaşımının ardından nişanlısıyla yeni bir videosunu yayınlayarak, takipçilerine "Size bırakıyorum ara farkı Berk mi, Mehmet mi?" sorusunu yöneltti.


Berk Fenercioğlu'nun spor salonunda ağırlık çalıştığı anların görüntüsünü art arda yayınlayan Ekinci, bir paylaşımına da "Erkek dediğin kamyon gibi olacak" mesajını yazdı.

 

 

Tuğba Ekinci'den Hadise'ye şok sözler: 'Benimkisi daha kaslı ve borcu yok' ile ilgili etiketler Hadise Tuğba Ekinci mehmet dinçerler Berk Fenercioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.