Tuğba Ekinci yeni işini duyurdu! Bakın neyden para kazanacak

Son dönemde ünlü isimlerin yeni trendi haline gelen YouTube kanalı açma modasına Tuğba Ekinci de uydu. 44 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, YouTube'da kanal açacağını ve program yapacağını duyurdu. Özel hayatıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan sivri dilli şarkıcı müjdeli haberi sosyal medya hesabından açıklayarak, ilk programı çektiğini belirtti.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, ''Bugüne kadar özgür düşünceli ve rütüksüz konuşabilmiş halimi görmediniz, bir de böyle görün'' diyerek YouTube kanalı açma hazırlıklarına başladığını duyurdu. Ekinci'nin bu paylaşımı merak uyandırdı.


YOUTUBE'DA PROGRAM YAPACAK

 Yıllar önce piyasaya sürdüğü 'O şimdi asker' şarkısı dillere dolanan Tuğba Ekinci kariyerinde değişikliğe giderek YouTube'da program sunacağını açıkladı. Programın ilk bölümünü çektiğini belirten Tuğba Ekinci'ye programda bir de televizyon uygulama yapımcısı Assım Barak eşlik edecek.

 
Programdaki partneri ile birlikte ilk bölümü çektikten sonraki anlarını ölümsüzleştiren Ekinci güzel haberi şu sözlerle duyurdu:

''Bugün ilk YouTube programımı çektim . Yayına girmesine yakın haberleşicegiz. Benden bu kadar çok istediniz bende yapdım.🐓 Bugüne kadar özgür düşünceli ve rütüksüz konuşabilmiş halimi görmediniz bide böyle görün bakalım 🤔
Partnerim @assimbarak o bir tv uygulama Yapımcısı hemde en iyisinden 👍''

Tuğba Ekinci yeni işini duyurdu! Bakın neyden para kazanacak

YOUTUBE KANALI OLAN ÜNLÜ İSİMLER

YouTube'da kanalı olan ve program yapan ünlü isimler arasında, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Çağla Şıkel, sunucu Hande Sarıoğlu, Ezgi Mola, Ümit Erdim, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Sermiyan Midyat, Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı gibi isimler bulunuyor.

Tuğba Ekinci yeni işini duyurdu! Bakın neyden para kazanacak ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci YouTube Sosyal Medya youtube kanalı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.